woensdag 29 juli 2015

Mijn uitdaging

Je ziet tegenwoordig op internet allerhande uitdagingen voorbij komen, al dan niet voor een goed doel. Zo waren er laatst de ice-bucket challenge, de 'ik eet een week suikervrij-uitdaging'.
Het wordt tijd voor mijn eigen uitdaging.Laatst zat ik een tijdje niet zo lekker in mijn vel. Ik zal niet uitweiden waar dat allemaal mee te maken had, want ik kijk liever naar hoe ik weer een goed gevoel kan krijgen. Immers: wat aandacht krijgt, dat groeit! Dan heb ik liever dat mijn goede gevoel groeit dan dat ik dieper die put in groei.

Momenteel zit ik even weer niet zo lekker in mijn vel. Een afwijzing op een sollicitatiebrief voor een héle leuke functie, leverde daar een flinke bijdrage aan. Niet leuk en geen fijn gevoel.

Ik bedacht mijn eigen uitdaging. Ik merk dat ik altijd een goed gevoel krijg van een leuk geschreven Koontje. Ik bedacht dus voor mezelf de uitdaging om gedurende een week om de dag, of misschien wel vaker, een Koontje te schrijven. Als die leuk zijn, trekken die mij vanzelf uit mijn dip, hoop ik. Het zullen misschien niet allemaal even diepgaande en inhoudelijke verhaaltjes zijn, maar ik vind het de moeite waard om het uit te proberen.

De komende week krijg jij als lezer van mijn weblog dus - als het mij lukt - om de dag een Koontje voorgeschoteld. Positieve reacties op Koontjes versterken mijn goede gevoel. Hou je dus komende week niet in en laat van je horen!

1 opmerking:

Apple gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het plaatsen van een reactie. Excuses daarvoor.

Voor andere gebruikers: de eenvoudigste methode om een reactie te plaatsen: kies EERST een profiel bij 'Reageer als'. Het makkelijkst is Naam/URL. Je naam is gewenst, een URL hoeft niet. Klik op DOORGAAN. Schrijf vervolgens je reactie. Blok en kopieer (Ctrl+C)/bewaar voor de zekerheid je reactie, voor het geval dat het plaatsen niet in een keer vlekkeloos verloopt (mocht dat zo zijn, dan ligt dat niet aan jou!). Bekijk eventueel een voorbeeld van je reactie. Klik vervolgens op 'Publiceren'.
Vergeet niet aan te vinken dat je geen robot bent.

Op voorhand excuses als het plaatsen van een reactie niet in één keer lukt.