maandag 25 februari 2013

Pippa op ontdekkingsreis

Na een week door de griep geveld te zijn geweest, ben ik weer aan de wandel. Met Hoover. En met Pippa.

We vinden dat Pip zo nu en dan wel mee kan naar de dijk. Dat is best wel een lange wandeling, voor haar doen, maar ze moet toch ooit eens andere honden ontmoeten. En daar biedt de dijk, het losloopgebied, uitstekende mogelijkheden toe. Dus Pippa ging met Hoover mee, voor de eerste keer.


Wat een feest, om zo'n klein pluizebolletje rond te zien dartelen.
Hoover trekt zich niets van Pippa aan. Het is zijn wandeling en er wordt geen bal minder gegooid omdat Pippa er toevallig bij is.


Pippa probeert Hoover bij te houden als hij achter zijn bal aanrent, maar dat lukt natuurlijk niet.
Dus snuffelt ze maar wat in het rond. En er is veel te snuffelen en te ontdekken als je daar voor de eerste keer bent!Geen andere honden helaas, kennelijk was het daarvoor het verkeerde tijdstip. Maar Pipje heeft zich uitstekend vermaakt. En ik ook!

En op de terugweg nog even samen met grote broer eendjes kijken.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Apple gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het plaatsen van een reactie. Excuses daarvoor.

Voor andere gebruikers: de eenvoudigste methode om een reactie te plaatsen: kies EERST een profiel bij 'Reageer als'. Het makkelijkst is Naam/URL. Je naam is gewenst, een URL hoeft niet. Klik op DOORGAAN. Schrijf vervolgens je reactie. Blok en kopieer (Ctrl+C)/bewaar voor de zekerheid je reactie, voor het geval dat het plaatsen niet in een keer vlekkeloos verloopt (mocht dat zo zijn, dan ligt dat niet aan jou!). Bekijk eventueel een voorbeeld van je reactie. Klik vervolgens op 'Publiceren'.
Vergeet niet aan te vinken dat je geen robot bent.

Op voorhand excuses als het plaatsen van een reactie niet in één keer lukt.