zaterdag 26 december 2015

Modeltekenen - The Movie

De titel van dit Koontje is een grapje. Natuurlijk krijg je geen film te zien over hoe het er aan toe gaat tijdens de tekenlessen. We mogen geen foto's maken van de modellen, laat staan hen filmen!

En toch maakte ik een film. Oké, een filmPJE. Ik ga graag met mijn tijd mee, dus ik probeer eens wat nieuws uit. Geen toelichting meer over wat goed of minder goed is aan de tekeningen, korte en lange standen, met en zonder gezicht en wel of geen handen en voeten door elkaar heen. Ik zette een aantal tekeningen achter elkaar met een muziekje eronder. Genieten! Dat hoop ik tenminste.


Het is mijn allereerste filmpje, dus er zal nog veel te verbeteren zijn. Geen probleem, dat komt vanzelf, als ik dit vaker doe. Want ik vind het wel leuk om te doen!
Ga er even lekker voor zitten. Het geheel duurt slechts 1 minuut en bijna 38 seconden. Moet lukken, toch?


Eén van de modellen uit het filmpje heeft een weblog waarop zij schrijft over haar poseerwerk. Lees hier meer over de les waarin zij bij ons poseerde. Je ziet zo ook eens werk van mijn medecursisten.  

Dit smaakt naar meer filmpjes!

5 opmerkingen:

  1. Hoi, ik zie jouw vraag nu pas staan - bijna 3 weken later.
    Ik zou wel willen, graag zelfs. Maar ik krijg geen aanvraag binnen. Ik ben óf onder de radar, of er is aanbod genoeg. Maar zelf krijg ik niets meer binnen, helaas.

    BeantwoordenVerwijderen

Apple gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het plaatsen van een reactie. Excuses daarvoor.

Voor andere gebruikers: de eenvoudigste methode om een reactie te plaatsen: kies EERST een profiel bij 'Reageer als'. Het makkelijkst is Naam/URL. Je naam is gewenst, een URL hoeft niet. Klik op DOORGAAN. Schrijf vervolgens je reactie. Blok en kopieer (Ctrl+C)/bewaar voor de zekerheid je reactie, voor het geval dat het plaatsen niet in een keer vlekkeloos verloopt (mocht dat zo zijn, dan ligt dat niet aan jou!). Bekijk eventueel een voorbeeld van je reactie. Klik vervolgens op 'Publiceren'.
Vergeet niet aan te vinken dat je geen robot bent.

Op voorhand excuses als het plaatsen van een reactie niet in één keer lukt.