dinsdag 26 augustus 2014

Fotoboek KinderKunstVorig jaar zomer tekende ik met Katrien Janssens veel in de Dierenpark Amersfoort. Dit voorjaar gaf zij in diezelfde dierentuin een cursus speciaal voor kinderen. Ik ontwierp niet alleen de folder voor deze cursus maar assisteerde Katrien ook tijdens de cursus in de dierentuin.
Ik maakte veel foto's, die ik 's avonds via Internet deelde met de ouders van de kinderen. Zo bleven zij op de hoogte van wat we deden op zo'n middag.

Na afloop van de cursus maakten we - met toestemming van de ouders - van een selectie van mijn foto's een fotoboek. Als aandenken aan de cursus en als promotiemateriaal voor een volgende cursus.


Het werd een klein maar fijn boekje (van 21 x 21 cm) dat een indruk geeft van de acht lessen waarin werd getekend, geschilderd en geboetseerd. We bezochten in die acht lessen  bijna 20 verschillende dieren. Natuurlijk ontbreken de foto's van de betreffende modellen ook niet.

De volgende cursus van KinderKunst vindt plaats in september en oktober 2014. Ben of ken je iemand met interesse? Laat het snel weten, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

1 opmerking:

  1. Leuk Nicolette dat je met kinderen en dieren bezig bent. Al is het onderwerp anders, toch net iets als je moeder!
    Succes, ook met de volgende sessies. Is het leuke boekje ook on-line te bekijken?
    Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen

Apple gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het plaatsen van een reactie. Excuses daarvoor.

Voor andere gebruikers: de eenvoudigste methode om een reactie te plaatsen: kies EERST een profiel bij 'Reageer als'. Het makkelijkst is Naam/URL. Je naam is gewenst, een URL hoeft niet. Klik op DOORGAAN. Schrijf vervolgens je reactie. Blok en kopieer (Ctrl+C)/bewaar voor de zekerheid je reactie, voor het geval dat het plaatsen niet in een keer vlekkeloos verloopt (mocht dat zo zijn, dan ligt dat niet aan jou!). Bekijk eventueel een voorbeeld van je reactie. Klik vervolgens op 'Publiceren'.
Vergeet niet aan te vinken dat je geen robot bent.

Op voorhand excuses als het plaatsen van een reactie niet in één keer lukt.