donderdag 11 januari 2018

Dagelijks leven in zwart/wit (5)

Het principe is bekend: elke dag een zwart/wit foto zonder mensen en zonder uitleg. Bekijk mijn foto's van dag 41-50. Als de foto niet genoeg vertelt, schroom dan niet om uitleg te vragen! 

Dag 41Dag 42Dag 43


Het lijkt kostbaar om nieuwjaarskaarten met 'gewone' postzegels te versturen. Een leuke wetenswaardigheid: in 2010, toen wij deze postzegels kochten, kostten ze € 0,46 per stuk. Een kerstzegel (zo-een met korting voor kerst- en nieuwjaarskaarten) kost tegenwoordig € 0,73. Wie wat bewaart...


Dag 44Dag 45Dag 46Dag 47Dag 48Dag 49Dag 50Nagenieten van mijn eerdere foto's? Bekijk hier de foto's van dag 1-10dag 11-20 en dag 21-30, dag 31 - 40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Apple gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het plaatsen van een reactie. Excuses daarvoor.

Voor andere gebruikers: de eenvoudigste methode om een reactie te plaatsen: kies EERST een profiel bij 'Reageer als'. Het makkelijkst is Naam/URL. Je naam is gewenst, een URL hoeft niet. Klik op DOORGAAN. Schrijf vervolgens je reactie. Blok en kopieer (Ctrl+C)/bewaar voor de zekerheid je reactie, voor het geval dat het plaatsen niet in een keer vlekkeloos verloopt (mocht dat zo zijn, dan ligt dat niet aan jou!). Bekijk eventueel een voorbeeld van je reactie. Klik vervolgens op 'Publiceren'.
Vergeet niet aan te vinken dat je geen robot bent.

Op voorhand excuses als het plaatsen van een reactie niet in één keer lukt.