zondag 31 december 2017

Dagelijks leven in zwart/wit (4)

Het principe is bekend: elke dag een zwart/wit foto zonder mensen en zonder uitleg. Bekijk mijn foto's van dag 31-40. Als de foto niet genoeg vertelt, schroom dan niet om uitleg te vragen! Dag 31Dag 32Dag 33Dag 34Dag 35Dag 36Dag 37Dag 38


Kijk nog eens goed naar deze foto. Heb je ook het gevoel dat er iets niet klopt?  Dat klopt! bekijk hier het origineel, dan wordt het vanzelf duidelijk.


Dag 39Dag 40En als afsluiter van 2017...

Dag 41 Tot in 2018!

Nagenieten van mijn eerdere foto's? Bekijk hier de foto's van dag 1-10dag 11-20 en dag 21-30.

2 opmerkingen:

 1. Ik heb weer genoten van je fotos, stuk voor stuk juweeltjes. Soms heb ik me afgevraagd: wat is het?
  Ga zo door!
  ML

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je compliment. Vraag gerust naar de betekenis van de foto! Ik kan me voorstellen dat het niet altijd even duidelijk is.

   Verwijderen

Apple gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het plaatsen van een reactie. Excuses daarvoor.

Voor andere gebruikers: de eenvoudigste methode om een reactie te plaatsen: kies EERST een profiel bij 'Reageer als'. Het makkelijkst is Naam/URL. Je naam is gewenst, een URL hoeft niet. Klik op DOORGAAN. Schrijf vervolgens je reactie. Blok en kopieer (Ctrl+C)/bewaar voor de zekerheid je reactie, voor het geval dat het plaatsen niet in een keer vlekkeloos verloopt (mocht dat zo zijn, dan ligt dat niet aan jou!). Bekijk eventueel een voorbeeld van je reactie. Klik vervolgens op 'Publiceren'.
Vergeet niet aan te vinken dat je geen robot bent.

Op voorhand excuses als het plaatsen van een reactie niet in één keer lukt.